Limba Româna      ukraina

Sponsori:

abplus


 brixton


exim


tas


cyp


ted


fast


kopia


hydra


bm


 

afis spnForumul Economic Transfrontalier reprezintă o manifestare concretă a misiunii asumate de către Consiliului Județean Iași și Euroregiunea Siret-Prut-Nistru de a impulsiona dezvoltarea relațiilor economice transfrontaliere la granița de est a Uniunii Europene.

Alături de firme, Forumul va facilita relaționarea mai multor categorii de publicuri țintă care joacă sau doresc să joace un rol transfrontalier.

Menționăm în context, reprezentanți ai guvernului României, reprezentanți ai misiunilor diplomatice românești în Republica Moldova și Ucraina, reprezentanți ai misiunilor diplomatice moldovenești și ucrainene în România, reprezentanți la cel mai înalt nivel ale Regiunilor Cernăuți, Odessa, Vinița din Ucraina, ale celor 23 de Consilii Raionale ce compun alături de județele Iași și Vaslui Euroregiunea Siret-Prut-Nistru, reprezentanți ai Consiliilor Județene din Regiunea de Nord-Est, reprezentanți ai Camerelor de Comerț. Prezența oficialităților va fi completată de către membri ai Comitetului Regiunilor Europene ca și a instituțiilor implicate în parteneriate oficiale cu Județul Iași.

Formatul de lucru se dorește a fi unul echilibrat între cele două componente: de afaceri și inter-instituțional. Astfel, în program se vor regăsi, și prezentări ale proiectelor economice ale administrațiilor centrale, regionale și locale din Republica Moldova, România și Ucraina la care mediul de afaceri poate găsi oportunități de conectare sau ajustare.

Componenta de relaționare “business to business” va fi asigurată prin următoarele elemente:
- prezentări de companie ale partenerilor strategici;
- broșură cu repere ale tuturor participanților în format fizic și electronic;
- stand asigurat de către organizatori, dedicat fiecărui județ, raion, regiune. Standul reprezintă punctul de reper/întâlnire și suport fizic pentru materialele de prezentare ale firmelor participante. Forumul își propune să abordeze în primul rând componenta relațională (networking), motiv pentru care dotarea standului presupune elemente precum pliante, broșuri, cărți de vizită, alte elemente conexe. Componenta de expunere produse nu este descurajată, dar acolo unde este solicitată, va presupune stand propriu adus și personalizat de către firma participantă;
- săli dotate cu scaune mobile, cu blat unde participanții se pot retrage pentru discuții;
Evenimentul se va derula la Centrul Expozițional Moldova, conform programului anexat. Prezentările proiectelor administrațiilor cât și cele de companie vor beneficia de traducere simultană în limbile română, rusă, ucraineană și engleză. Pentru întâlnirile “business to business” care vor necesita traducere română – rusă se va putea apela la echipa de voluntari pusă la dispoziție de către organizatori. În măsura în care, există dorința de a susține evenimentul, printr-un efort individual, dedicat, Euroregiunea Siret-Prut-Nistru poate încheia contracte de sponsorizare având ca repere pachetele propuse, de asemenea, în anexă.

 

Parteneri Media

logo business24      bursa      hotnews      wall-street    FINANCIARUL logo      tvr-is

digi24     telem     prima     is-tv-l     tv-mold     privesc     radio-romania    

impact     ziarulis     eve     flacara     ora     portaladmin

machiaveli     cronica     iasiciteste     topis     inoras     asfun

 infois     jurnal-virtual    ziardebuzunar   express    stiri     manager